Om oss

Hos Cinqore är vi experter på SAP, kort och gott. Det inkluderar gedigen kunskap inom infrastruktur, teknisk projektledning, migrering och optimering likväl som nyutveckling.

Våra konsulter har i snitt 15 års erfarenhet av branschen och vi kan hantera de flesta förfrågningar.

banner-together

Cinqore bildades 2014 med missionen att skapa den bästa arbetsplatsen för erfarna SAP-konsulter.

Vårt mål var att kunna stötta våra kunder genom hela resan.Vi var då 5 personer med expertis inom SAP Basis och infrastruktur.

Sedan dess har vi lockat till oss kompetens inom bland annat teknisk projektledning, SAP Solutions Manager och roller och behörigheter, vilket bidrar till ett mer komplett team som kan hantera de flesta SAP-relaterade projekt vi stöter på.

banner-stockholm-003

Under de här åren har vi redan hunnit bli ett av de största bolagen inom SAP Basis i Sverige och genomfört flertalet av de större SAP HANA installationerna på svenska marknaden.

Våra konsulter har erfarenhet av att implementera SAP-lösningar på de flesta operativsystem och hårdvaruarkitekturer på marknaden. Vi är en av få aktörer på marknaden som har erfarenhet av SAP HANA på IBM Power ända sedan lanseringen av plattformen 2015.

Hos Cinqore värdesätter vi våra konsulter och verkar för en trygg, öppen och givande arbetsmiljö.

Vi vet att motiverade medarbetare som tillåts utvecklas inom sina respektive områden bidrar till att vi så framgångsrikt lyckats upprätthålla den spetskompetens våra kunder efterfrågar och samtidigt blicka framåt för att på ett ansvarsfullt sätt kunna leda våra kunder in i framtiden.