Jobba hos oss

Konsulten i centrum

Hos Cinqore är du som konsult det viktigaste vi har. Vi gillar att ha kul på jobbet och vi tror att du också gör det. Dessutom vet vi att glada, motiverade och engagerade medarbetare levererar det bästa de har till våra kunder.

Vi gör ditt arbete fantastiskt för dig, så att du i din tur går ut till kunden och gör deras arbete fantastiskt för dem.

banner-hands

Tillsammans

Även om du kanske sitter ensam hos kunden, har du alltid Cinqore-teamet i ryggen. Vi stöttar varandra, utbyter erfarenheter och bollar idéer. Hos oss har alla tillgång till allas långa erfarenhet och allas unika kunskaper. En kund hos Cinqore har alltid företagets fulla kompetens till sitt förfogande - genom dig som representant.

Tillsammans utvecklar vi Cinqore för att bäst möta våra och våra kunders önskemål.

Styrkan i det lilla

Hos Cinqore jobbar idag 12 erfarna konsulter. Vi tror att en lagom tillväxttakt leder till bäst förutsättningar för existerande medarbetare att fortsätta göra ett bra jobb och själva hinna utvecklas på jobbet. Det leder också till att nya medarbetare välkomnas ordentligt och får möjlighet att lära känna styrkorna hos sina nya kollegor.

Vi vinstmaximerar aldrig. Vi nytto- och glädjemaximerar alltid!

banner-doors

Rätt plats för dig?

Har du expertis inom något av SAPs många områden, och älskar den delen av jobbet, men har tröttnat på att inte kunna påverka din egen utveckling eller din roll i bolaget? Spenderar du för mycket tid med påtvingad administration som inte hjälper kunden? Känns det som du ses som en utbytbar del i ett stort maskineri?

Vi vet hur trist det kan kännas när företag blir för stora och opersonliga, därför jobbar vi hårt varje dag för att Cinqore ska vara något utöver “ett vanligt jobb”!

Spontanansökan

Älskar du SAP eller infrastruktur men trivs inte på din nuvarande arbetsplats? Vi letar ständigt efter nya härliga kollegor. Hör av dig, så pratar vi mer!

Kontakta oss via vårt formulär eller ring +46 73 388 29 92.